Nieuwe afdelingskleding voor V.v.V. Menaem

De kleding voor onze afdelingsparturen had z’n beste tijd al enige tijd geleden beleefd. Desondanks heeft Wikje er de afgelopen seizoenen alles aan gedaan om er voor te zorgen dat onze kaatsers er netjes uit bleven zien. Shirts zijn meerdere keren vermaakt en de naaimachine draaide overuren.

In samenwerking met hoofdsponsor De Boer Internationaal Transport & Warehousing hebben we nu geïnvesteerd in nieuwe wedstrijdkleding. Eerder dit seizoen zijn de d.e.l.-shirts voor de KNKB wedstrijden al vernieuwd en nu ook de wedstrijdkleding voor de Afdeling. Met deze kleding is onze kaatsvereniging helemaal bij de tijd en kunnen we de komende jaren weer vooruit. 

Vrijdag was er een Kodak-moment op het kaatsveld. Directeur T. Oegema van De Boer Transport en het Meisjes-partuur met hun coach, waren aanwezig om dit heuglijke feit op foto vast te kunnen leggen.
Klik op de onderstaande foto’s voor een grotere afbeelding.

Meer nieuws

1e prijs Kaatsen Onder De Sterren 7 september 2024

Uitslag Kaatsen onder de sterren 2024

Nadat met de Ouder-Kindpartij het seizoen voor de jeugd afgesloten is, was het afgelopen zaterdagavond en -nacht tijd voor de laatste ledenpartij voor senioren. Zaterdagavond

1e prijs Danny bij de welpenjongens op 31 augustus in Jorwert

Menamer prijswinnaars week 35

Ook in het weekend waar de laatste KNKB wedstrijden voor de jeugd van dit seizoen op het programma stonden, gingen er weer prijzen mee richting